4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ «DIVING MEETING 2012» Λ.Ε.Κ.ΑΛ.ΠΙΕΡΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012

   Την Κυριάκη 08 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε η 4η Συνάντηση Αυτοδυτών από Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας) με σκοπό τον συντονισμό-γνωριμία της Ομάδας Αυτοδυτών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας.

    Η συνάντηση των Αυτοδυτών διοργανώθηκε από το Τμήμα Αυτοδυτών (ΤΜ.ΑΥΤ.) της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας σε συνεργασία με το Καταδυτικό Κέντρο “ Enalios” στον Πλαταμώνα – Πιερίας.
    Οι Αυτοδύτες Παντελιάδης Ισαάκ, Σαββίδης Δημήτριος, Κετσιτζόγλου Τριαντάφυλλος έφτασαν στις 09:00 π.μ. της Κυριακής, 08 Ιουλίου στο Καταδυτικό Κέντρο “ Enalios” στον Πλαταμώνα από όπου αναχώρησαν σε περιοχή της Λεπτοκαρυάς όπου πραγματοποιήθηκε, κατάδυση σε 15 μέτρα βάθους και 23ο C, με βασικό εκπαιδευτή το Μαρκόπουλο Αστέριο ο έχων το Καταδυτικό Κέντρο “ Enalios” και Μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, οι Αυτοδύτες απέκτησαν περισσότερες τεχνικές γνώσεις και εμπειρία σε θέματα Αυτόνομης Κατάδησης.
    Στο πλευρό των Αυτοδυτών παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάσης Αντώνιος και επαίνεσε το έργο των Αυτοδυτών  του Τμήματος Αυτοδυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων-ΑλεξιπτωτιστώνΝ.Πιερίας.
     Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας Μαστροθανάσης Αντώνιος και ο Υπεύθυνος του ΤΜ.ΑΥΤ. Κετσιτζόγλου Τριαντάφυλλος συχαίρουν την Φίλη του ΤΜ.ΑΥΤ. Αυτοδύτη Βιαλτσεηά Κατερίνα που συμμετείχε επάξια καθόλη την διάρκεια της Κατάδησης.